Ingredientai
- Citrinos 8 vnt. 8-9 žaliosios
- Kinkanai: 24 vnt.
- Mėtos 5 g 2 šakelės
- Džinas: 40 ml
- Rudasis cukrus 50 g 8 gabalėliai
- Ledas: (grūstas) 1 sauja
Kaip gaminti
1. Žaliąsias citrinas ir kinkanus nuplaukite. Iš citrinų išspauskite sultis.
2. Kinkanus supjaustykite griežinėliais, nuplikykite verdančiu vandeniu ir nukoškite.
3. Mėtas nuplikykite ir nusausinkite.
4. Į plaktuvo indą supilkite citrinų sultis, džiną, sudėkite kinkanus, suberkite cukrų. Viską gerai išplakite ir supilkite į aukštas stiklines. Įberkite grūsto ledo ir papuoškite mėtų lapeliais.
Knyga „Vaisiai“ |
Receptas iš knygos „Vaisiai“