Ingredientai
- Grybai 1 kg baravykai
- Morkos 1 kg
- Pomidorai 1 kg
- Krapai 100 g
- Actas 1 valg. š.
- Pipirai 1 žiupsnelis pagal skonį - maltų
- Laurų lapai 4 vnt.
- Svogūnai 1 kg
Kaip gaminti
- Grybus nuvalykite, nuplaukite ir išvirkite pasūdytame vandenyje.
- Pomidorus supjaustykite skiltelėmis, svogūnus – žiedais, morkas sutarkuokite.
- Daržoves sumaišykite su druska, užpilkite kelis šaukštus aliejus ir troškinkite ant nedidelės ugnies. Po kiek laiko supilkite actą, smulkiai pjaustytus krapus ir dar patroškinkite 10 minučių.
- Daržoves sumaišykite su grybais ir sudėkite į stiklainius. Laikykite šaltai.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Atsargos žiemai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita