Ingredientai
- Kvapnieji pipirai 3 vnt.
- Kopūstai 1 vnt.
- Bulvės 2 vnt.
- Morkos 1 vnt.
- Laurų lapai 3 vnt.
- Sviestas 1 valg. š.
- Krapai 1 žiupsnelis
- Petražolės 1 žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Šaldyti žirneliai 1 puodelis tinka ir švieži žalieji, jei turite
Kaip gaminti
1. Užkaiskite vandenį ir jam užvirus suberkite bulves, supjaustytas kubeliais. Nugraibykite susidariusias putas ir tada sudėkite kubeliais pjaustytas morkas, pjaustytą kopūstą, pipirus ir lauro lapus.
2. Kai morkos ir bulvės taps minkštos, sudėkite žirnelius, sviestą ir smulkintą svogūną. Pabaigoje pagardinkite pipirais, druska ir krapais.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vaikams, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Sriubos