Ingredientai
- Kiauliena 1 kg
- Svogūnai 1 vnt.
- Česnakai 3 skiltelės
- Cukrus 1 valg. š.
- Aliejus 2 valg. š.
- Laurų lapai 2 vnt.
- Druska 1 arbat. š.
- Pipirai 1 žiupsnelis
- Sojų padažas 2 valg. š.
- Citrinos 1 vnt. pusės sultys
Kaip gaminti
1. Mėsą supjaustykite stambiais gabalais (panašiai kaip šašlykui). Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, česnakus susmulkinkite ir suberkite viską ant mėsos.
2. Ant mėsos užberkite cukraus, įpilkite aliejaus ir sojų padažo, įdėkite laurų lapelių, įberkite juodųjų pipirų ir druskos. Dėkite mėsą į kepimo indą ir apšlakstykite citrinos sultimis.
3. Kepkite apie 1,5 val. iki 220 °C įkaitintoje orkaitėje.