Ingredientai
- Ryžiai 1 st. virti
- Svogūnai 1 vnt.
- Morkos 1 vnt. didelė
- Kukurūzai 340 g indelis konservuotų
- Grybai 150 g pievagrybiai
- Krabų lazdelės 300 g
- Grybų sultinys (kubelis) 1 vnt.
Kaip gaminti
1. Pakepinkite svogūną ir morką, sudėkite plonais griežinėliais pjaustytus pievagrybius.
2. Ištirpinkite sultinį (nebūtinai grybų) stiklinėje karšto vandens ir pilkite ant daržovių.
3. Porą minučių patroškinkite uždengę dangčiu, tada suberkite konservuotus kukurūzus ir supjaustytas krabų lazdeles. Gerai sumaišykite, dar 5 min. troškinkite. Troškinį tiekite su virtais ryžiais.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Indrė Makauskaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita