Ingredientai
- Krabų mėsa arba rūkyta lašiša: 230 g
- Svogūnų laiškai 10 g
- Sūris 120 g baltasis
- Kepsnių padažas: 5 g
- Česnakai 2 skiltelės smulkinti
- „Won ton“ lakštiniai: 454 g
- Kiaušiniai 2 vnt. baltymai
- Alyvuogių aliejus 3 puodelis
Kaip gaminti
- Sumaišykite krabo mėsą arba lašišą su svogūnais, sūriu, kepsnių padažu ir česnaku.
- Padėkite ant lakštinio pusę šaukšto šio mišinio.
- Perlenkite lakštinį pusiau taip, kad suformuotumėte trikampį.
- Centrą patepkite kiaušiniu, suglauskite priešingus trikampio kampus.
- Įkaitinkite aliejų. Kepkite kol paruduos – vos kelias minutes.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kinų