Ingredientai
- Krapai 100 g šviežių
- Anakardžių riešutai 50 g
- Kietasis sūris 20 g sutarkuoto
- Alyvuogių aliejus 40 ml
- Česnakai 2 skiltelės susmulkintos
- Druska 1 žiupsnelis arba pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis arba pagal skonį
Kaip gaminti
1. Riešutus, česnaką, krapus bei sutarkuotą sūrį sudėkite į trintuvę ir sutrinkite iki vientisos masės. Tuomet pilkite alyvuogių aliejų ir viską gerai išmaišykite. Paragaukite ir pagal skonį įdėkite druskos bei pipirų.
2. Pagamintą pesto padažą sudėkite į stiklainį, prieš tai ant viršaus užpylę ploną sluoksnį alyvuogių aliejaus bei padėkite į šaldytuvą. Palikite šiek tiek pastovėti ir tuomet ragaukite.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Padažai