Ingredientai
- Žiediniai kopūstai 500 g
- Svogūnai 150 g
- Morkos 300 g
- Bulvės 150 g
- Česnakai 2 skiltelės
- Daržovių sultinys 1 l
- Grietinėlė 200 g 36 proc. riebumo
- Garstyčios 50 g
- Aliejus 1 valg. š.
- Druska 0,75 arbat. š. arba pagal skonį
- Juodieji pipirai 0,5 arbat. š. arba pagal skonį
Kaip gaminti
1. Supjaustykite svogūnus ir morkas, o tada apkepkite puode su keliais šaukštais aliejaus. Sudėkite bulves ir žiedinius kopūstus. Užpilkite daržovių sultiniu ir virkite tol, kol visos daržovės suminkštės.
2. Sriubą sutrinkite virtuviniu kombainu ar trintuvu. Šį patiekalą pagardinkite Dižono garstyčiomis ir grietinėle. Druskos ir pipirų berkite pagal skonį.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vaikams, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Sriubos