Ingredientai
- Sultinys 1 l mėgstamo
- Pievagrybiai 500 g
- Svogūnai 1 vnt.
- Česnakai 2 skiltelės
- Grietinėlė 200 ml
- Parmezano sūris 1 valg. š. tarkuoto
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Prieskoniniai žalumynai 1 g pagal skonį
- Sviestas 2 valg. š.
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
Kaip gaminti
- Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir sumaišykite su aliejumi, apkepkite svogūną ir česnaką, kai svogūnas švelniai paruduos sudėkite pievagrybius ir juos truputį apkepkite.
- Apkeptas daržoves sudėkite į sultinį, viską pasūdykite, pagardinkite mėgstamais prieskoniais, suberkite parmezaną ir supilkite grietinėlę.
- Viską pertrinkite. (Jei sriuba gaunasi skystoka galite įdėti šiek tiek miltų).
Receptas iš tinklaraščio VIRTUVĖS UŽRAŠAI
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Tinklaraštis „Virtuvės užrašai“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita