Ingredientai
- Šparaginės pupelės 2 vnt. 2 skardinės konservuotų
- Svogūnai 2 vnt. 1/4 puodelio susmulkintų
- Salierai 1 vnt. 1/4 puodelio griežinėliais pjaustytų lapkočių
- Sultys 1 st. pomidorų
- Aliejus 1 valg. š.
- Miltai 1 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Puode įkaitinkite aliejų, sudėkite svogūnus, salierus ir maišydami kepinkite, kol svogūnai pasidarys skaidrūs.
2. Suberkite miltus ir maišykite, kol nebeliks sausų. Supilkite pomidorų sultis, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir ant vidutinės ugnies kaitinkite, kol padažas sutirštės.
3. Pupeles nusunkite, sudėkite į puodą su padažu ir troškinkite dar 2 min.
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“ |
Receptas iš knygos „100 receptų sergantiems diabetu “, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Diabetikams, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita