„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
4 asmenims Užtruksite: Įvertinkite: 0.0 5 /
Jau įvertinote šį receptą

Krepšeliai su kinkanais

Skaitysiu vėliau

Daugiau 15min Gyvenimas naujienų – mūsų Facebook puslapyje!

Ingredientai

Kaip gaminti

1. Į dubenį suberkite miltus, vanilinį cukrų, įberkite druskos ir gerai išmaišykite. Į mišinį sutarkuokite sviestą, įmaišykite kiaušinį ir trynį. Užminkykite vientisą tešlą, padarykite rutulį, apvyniokite folija ir dėkite valandai į šaldytuvą.

2. Kinkanus nuplaukite, supjaustykite griežinėliais ir suberkite į puodą. Supilkite vyną, cukrų ir užkaitinkite. Virkite ant mažos ugnies 15 minučių.

3. Atšalusią tešlą išminkykite. Aštuonias kepimo formeles ištepkite riebalais. Du trečdalius tešlos padėkite ant folijos, ja aptieskite tešlos viršų ir iškočiokite aštuonis plonus skritulius. Jais išklokite formeles ir jų kraštus. Sukrėskite kinkanų masę.

4. Likusią tešlą iškočiokite ir supjaustykite juostelėmis. Iš jų ant pyragaičių sudėkite groteles, aptepkite trynio ir pieno plakiniu. Kepkite 175 laipsnių orkaitėje 45 minutes, kol gražiai paruduos. Krepšelius patiekite ataušusius.

Knyga „Vaisiai“
Knyga „Vaisiai“

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Vaisiai“

 

 

 

Kategorijos

Šaltinis: 15min