Ingredientai
- Trapi tešla (pakuotė) 1 vnt.
- Sviestas 100 g
- Miltelinis cukrus 250 g
- Kiaušiniai 2 vnt. tryniai
- Brendis 50 ml
- Vanilinis cukrus 1 žiupsnelis pagal skonį
- Graikiniai riešutai 50 g saujelė smulkintų
- Juodasis šokoladas 50 g saujelė drožlių
Kaip gaminti
1. Iš trapios tešlos iškepkite krepšelius ir atvėsinkite.
2. Kambario temperatūroje atšildytą sviestą išsukite iki purumo, tada palengva įmaišykite su tryniais išplaktą miltelinį cukrų, supilkite brendį, suberkite vanilę. Kremą gerai atvėsinkite ir konditeriniu švirkštu įdarykite krepšelius.
3. Tiekite apibarsčiusi smulkintais graikiniais riešutais.
Plačiau skaitykite: Kuo įdaryti ir pertepti pyragaičius
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita