Ingredientai
- Krevetės 300 g virtų
- Trapučiai: (kvietiniai) 300 g
- Jogurtas 200 g natūralus - padažui
- Cukrus 3 arbat. š. padažui
- Actas 3 arbat. š. ryžių - padažui
- Česnakai 1 skiltelės pusė arbat. š . malto - padažui
- Aitrioji paprika 1 arbat. š. padažui
Kaip gaminti
1. Jogurtą išmaišykite su cukrumi, ryžių actu, maltais česnakais ir žiupsneliu aitriosios paprikos. Užpilkite ant krevečių ir palikite 30 minučių.
2. Virtas krevetes sudėkite į indelius ir patiekite su kvietiniais trapučiais.
Knyga „Geri receptai“ |
Receptas iš knygos „Geri receptai“, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita