Ingredientai
- Grietinė 2 valg. š.
- Sviestas 10 g
- Vynas 50 ml baltojo
- Krevetės 200 g virtų
- Druska 1 žiupsnelis
- Pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Išlydykite sviestą keptuvėje.
- Įdėkite į jį grietinės. Kai jis suskystės, įpilkite vyno ir įberkite prieskonių (česnakų, krapų, čiobreliųai, pipirų). Viskam užvirus, sukrėskite krevetes ir truputį pakaitinkite. Skanaus!
Receptą atsiuntė Lina M.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Aštrus pojūtis“
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita