Ingredientai
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š. 2-2,5 valg. š.
- Česnakai 2 skiltelės 2-3
- Krevetės 250 g lukštentos
- Pipirai 1 arbat. š. raudonieji - grūsti
- Svogūnai 20 g 2 valg. š. smulkintų
- Kalendros 1 valg. š. smulkintos
- Sojų padažas 2 valg. š.
Kaip gaminti
1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite smulkintus svogūnus, česnakus ir pakepinkite, kol švelniai paruduos.
2. Tuomet sudėkite krevetes, grūstus pipirus, supilkite sojų padažą ir kepkite dar kelias minutes. Tiekite su kuskusu, pabarstykite kapotomis kalendromis.
Knyga „30 minučių virtuvėje“ |
Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt, Profesionalių kulinarų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita