Ingredientai
- Kriaušės 500 g
- Svogūnai 1 vnt. didelis
- Česnakai 1 skiltelės
- Imbieras 10 g gabalėlis šaknies
- Cinamonas 1 žiupsnelis
- Gvazdikėliai 1 žiupsnelis
- Cukrus 4 valg. š.
- Sezamo sėklos 1 valg. š.
- Razinos 1 sauja besėklės
- Citrinos 1 vnt. sultys, pagal skonį
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Susmulkinkite ir keptuvėje pakaitinkite kriaušes, svogūną, česnaką ir imbiero šaknį.
- Kai viskas suminkštės, suberkite cinamoną, gvazdikėlius, cukrų, sezamo sėklas, razinas, įpilkite citrinų sulčių, suberkite druską ir viską kaitinkite tol, kol dalis skysčio nugaruos.
Plačiau skaitykite „3 labai gardžių čatnių receptai“
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Noriu patiekalo: Padažai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Indų