Ingredientai
- Gražgarstės 1 sauja
- Kopūstai 1 st. sauja raudongūžio
- Salotos 300 g sauja lapų
- Alyvuogės 4 valg. š. 2 - žaliųjų ir 2 - juodųjų
- Pomidorai 2 vnt. slyviniai
- Druska 1 žiupsnelis
- Pipirai 1 žiupsnelis
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Actas 1 valg. š. vynuogių
- Kumpis 4 riekės vytinto pvz. Serano
Kaip gaminti
1. Salotas ir kopūstą susmulkinkite. Įmaišykite pjaustytus pomidorus, alyvuoges. Pagardinkite prieskoniais, apšlakstykite trupučiu aliejaus, acto, pageidaujant – druska, pipirais.
2. Salotas patiekite suvyniotas į vytinto kumpio riekeles.
Knyga „Geri receptai“ |
Receptas iš knygos „Geri receptai“, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Noriu patiekalo: Salotos, Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita