Ingredientai
- Braškės 6 vnt. didelės šviežios
- Riešutai 50 g saujelė mėgstamų (kedrinių pinijų, migdolų drožlių)
- Gražgarstės 20 g saujelė lapelių
- Kumpis 2 riekės vytinto
- Sūris 1 vnt. gabalėlis brandinto
- Klevų sirupas 1 arbat. š. užpilui
- Aliejus 2 valg. š. užpilui
- Citrinos 1 vnt. pusės citrinos sulčių užpilui
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis pagal skonį, šviežiai maltų, užpilui
Kaip gaminti
1. Salotas nuplaukite, nusausinkite, išdėliokite lėkštėse.
2. Ant viršaus dėkite braškių ir kumpio griežinėlių, berkite sūrio drožlių ir sausoje keptuvėje skrudintų riešutų.
3. Salotas apliekite padažu, paruoštu iš nurodytų ingredientų.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Lieknėjantiems, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita