Ingredientai
- Kumpis 6 riekės
- Batonas 1 riekės
- Salotos 1 vnt. ryšulėlis įvairių
- Špinatai 200 g šviežių
- Pomidorai 2 vnt. nedideli
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Svogūnų laiškai 30 g
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
- Ridikėliai 2 vnt.
- Bazilikai 2 valg. š. lapelių
Kaip gaminti
1. Kumpio griežinėlius susukite į ritinėlius.
2. Salotas ir špinatus suplėšykite, pomidorus supjaustykite riekelėmis, ridikėlius - plonais griežinėliais. Daržoves apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
3. Batoną supjaustytkite kubeliais, paskrudinkite sausoje keptuvėje ir sumaišykite su salotomis.
4. Sudėkite susuktus kumpio griežinėlius ir bazilikų lapelius. Pasūdykite, pagardinkite pipirais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita