Ingredientai
- Mocarelos sūris 40 g keli maži švieži rutuliukai
- Melionas 1 vnt. pusė oranžinio
- Kumpis 2 riekės vytinto
- Apelsinai 1 vnt. pusės apelsino sulčių užpilui
- Grūdėtosios garstyčios (užpilui) 5 g
- Mėtos 10 g šviežių lapelių užpilui
- Aliejus 2 valg. š. užpilui
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį užpilui
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis pagal skonį, šviežiai maltų, užpilui
Kaip gaminti
1. Melioną gerai atšaldykite, išimkite sėklytes, išskobkite specialiu apvaliu šaukšteliu ir išdėliokite lėkštėje.
2. Šalia dėkite mocarelos gabalėlių ir kumpio griežinėlių.
3. Salotas apliekite pipirais pagardintu padažu, paruoštu iš apelsinų sulčių, aliejaus, garstyčių ir smulkintų mėtų.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Lieknėjantiems, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos, Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita