Ingredientai
- Malta mėsa 500 g
- Paprikos 2 vnt.
- Kuskusas 100 g
- Ryžiai 200 g
- Prieskoniai (mėgstami) 1 žiupsnelis
- Svogūnai 1 vnt.
Kaip gaminti
1. Supjaustykite spalvingas paprikas, svogūnus susmulkinkite.
2. Kuskusą užpilkite verdančiu vandeniu ir leiskite išbrinkti.
3. Keptuvėje pakepkite maltą mėsą, įberkite prieskonius, paprikas ir svogūną bei kuskusą.
4. Išvirkite ryžius su trupučiu kariu ir tiekite.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita