Ingredientai
- Kuskusas 200 g
- Paprikos 4 vnt. raudonos saldžiosios
- Aliejus 1 valg. š.
- Svogūnai 1 vnt.
- Faršas 200 g
- Pipirai 1 žiupsnelis
- Rozmarinai 1 arbat. š. 0,5 džiovintų
- Petražolės 4 valg. š. kapotų
Kaip gaminti
1. Kuskuso kruopas išbrinkinkite verdančiame vandenyje.
2. Paprikas perpjaukite per pusę, išvalykite sėklas.
3. Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinkite supjaustytą svogūną, sudėkite maltą mėsą, įberkite druskos, pipirų, rozmarinų, petražolių ir maišant pakepinkite.
4. Kepintą mėsą sumaišykite su kuskusu ir įdarykite paprikų puseles. Kepkite 225 laipsnių orkaitėje 5–10 minučių.
Knyga „Geri receptai“ |
Receptas iš knygos „Geri receptai“, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita