Ingredientai
- Grietinė 200 ml 18 proc. riebumo
- Alyvuogių aliejus 3 valg. š.
- Medus 2 valg. š.
- Garstyčios 1 valg. š.
- Druska 0,5 arbat. š. arba pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis arba pagal skonį
- Česnakai 3 skiltelės susmulkintos
- Mairūnas 20 g kvapniojo
- Saldžiosios paprikos milteliai 1 arbat. š.
Kaip gaminti
1. Mairūnus susmulkinkite. Ruošdami marinatą, į dubenį sudėkite visus išvardytus ingredientus, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį ir viską gerai išmaišykite.
2. Marinuodami mėsą, kruopščiai ištrinkite ją marinatu ir palikite mažiausiai 2 valandoms šaldytuve. Geriausia – jei paliksite per naktį.
Kategorijos
- Rengiu šventę: Vakarėlis