Ingredientai
- Prieskoniai 8 g 1 pak. „Santa Maria Tandoori Chicken Spice Mix“
- Aliejus 3 valg. š.
- Citrinos 1 vnt. gabalėlis
- Moliūgai 1 vnt. gabalėlis
- Baklažanai 1 vnt. maži - gabalėlis
- Raudonasis svogūnas 1 vnt. gabalėlis
- Paprikos 1 vnt. raudona - gabalėlis
- Žiediniai kopūstai 1 vnt. 0,5 - galvos
- Česnakai 2 skiltelės
- Pomidorai 100 g mažieji
- Anakardžių riešutai 50 ml
- Grūdai:(kviečių grūdai arba kiti maistiniai grūdai) 250 ml
Kaip gaminti
- Įkaitinkite orkaitę iki 225 °C.
- Citrinas ir svogūnus supjaustykite skiltelėmis. Moliūgus, baklažanus ir paprikas supjaustykite gabalais. Perpjaukite pomidorus per pusę, o žiedinį kopūstą supjaustykite smulkiomis kekelėmis. Susmulkinkite česnakus.
- Padėkite citrinas ir visas daržoves, išskyrus pomidorus, ant kepimo skardos. Sumaišykite su aliejumi ir prieskonių mišiniu. Maždaug 10 minučių kepkite orkaitėje.
- Išimkite daržoves, apverskite jas ir sudėkite pomidorų puseles ir riešutus. Kepkite dar 5 minutes. Tuo metu išvirkite kviečių grūdus pagal pakuotės nurodymus.
- Sumaišykite kviečių grūdus su daržovėmis ir išspauskite orkaitėje pakepintos citrinos sultis.
- Patiekite ant žalių trūkažolių salotų su šaukšteliu Raita padažo ir mangų čatnio.
Patiekti:
- Mangų čatnis
- Santa Maria Raita Spice Mix
- endivija (trūkažolė) arba kitos žaliosios salotos
Receptas iš tinklaraščio „Santa Maria“
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Prieskoniai „Santa Maria“
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Indų