Ingredientai
- Burokėliai 50 g sauja stiebų
- Citrinų rūgštis 1 žiupsnelis
- Druska 1 valg. š.
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis malti
- Agurkai 1 vnt.
- Svogūnų laiškai 40 g
- Krapai 10 g šakelė žalių
- Grietinė 200 g jogurtinė
Kaip gaminti
1. Apie 2 l vandens išvirkite burokėlių smulkintus stiebelius su šiek tiek nugraižytais lapais.
2. Įberkite druskos ir citrinų rūgšties. Kai atvės, supilkite grietinę, suberkite smulkintus krapus, svogūnus, agurkus.
Tiekite su šviežiomis bulvėmis.
Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Lietuvių