Ingredientai
- Lapiniai kopūsta (kale): 200 g
- Morkos 1 vnt. tarkuotos arba pjaustytos griežinėliais
- Pupelės 1 puodelis 1/2 virtų
- Graikiniai riešutai 1 puodelis 1/2
- Mėlynės 1 puodelis 1/2
- Granatas 1 puodelis 1/4
- Garstyčios 1 arbat. š. „Dižono“ - padažui
- Sultys 2 valg. š. granatų - padažui
- Actas 1 valg. š. obuolių - padažui
- Alyvuogių aliejus 4 valg. š. padažui
Kaip gaminti
- Sumaišyti susmulkintus salotų ingredientus ir užpilti padažu.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita