Ingredientai
- Lašiša 800 g filė, be odos ir kaulų
- Aitrioji paprika 2 valg. š. SANTA MARIA
- Cukrus 2 valg. š.
- Druska 2 arbat. š. 1 arbat. š. - SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje - lašišai ir žiupsnelis - salotoms
- Aliejus 2 valg. š.
- Avokadai 2 vnt. pjaustytų kubeliais - salotoms
- Agurkai 1 vnt. pjaustytas kubeliais - salotoms
- Svogūnai 3 vnt. supjaustyti žieminiai - salotoms
- Krapai 1 sauja ryšulėlis pjaustytų - salotoms
- Salotos 1 sauja pusė puokšties romaninių - salotoms
- Žalioji citrina 1 vnt. sulčių - salotoms
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š. salotoms
Kaip gaminti
- Kubeliais supjaustytą avokadą apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis.
- Nulupkite agurką, išimkite sėklas ir supjaustykite gabaliukais, panašiais į avokado kubelius.
- Sumaišykite visus salotų komponentus ir padėkite į vėsią vietą, kad skonis būtų geresnis.
- Sumaišykite druską, aitriąsias paprikas ir cukrų. Lašišos filė supjaustykite į 10 gabalėlių ir įtrinkite prieskoniais.
- Pakaitinkite aliejų ir apie 3–4 minutes paskrudinkite lašišą iš abiejų pusių, kol atsiras traški plutelė, o giliau žuvis suminkštės.
- Patiekite su avokadų ir agurkų salotomis.
- Taip pat galite patiekti su bulguru arba kuskusu, o šalia paruoškite padažą su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE ir majonezu.
- Pabandykite pagardinti lašišą SANTA MARIA CHILI EXPLOSION prieskonių mišiniu!
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Prieskoniai „Santa Maria“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita