Ingredientai
- Lašiša 400 g
- Špinatai 1 sauja
- Raudonasis svogūnas 1 vnt.
- Morkos 2 vnt.
- Apelsinai 1 vnt.
- Druska 0,5 arbat. š.
- Juodieji pipirai 0,3 arbat. š.
- Citrinos 1 vnt.
- Čiobreliai 1 vnt. šakelė
- Cukinijos 1 vnt.
- Pomidorai 1 sauja vyšninių
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
Kaip gaminti
1. Į folijos lapą užlenktais kraštais dėkite saujelę špinatų, žiedais pjaustytą mėlynąjį svogūną, juostelėmis pjaustytas morkas, apelsino riekeles ir ant viršaus – lašišos filė gabalėlį oda į apačią.
2. Pagardinkite kepimui paruoštą patiekalą druska, pipirais, citrina, uždėkite čiobrelio šakelę.
3. Iš šonų dar sudėliokite po eilutę pjaustytų cukinijų, uždėkite kekę pomidoriukų. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, dėkite į iki 180C įkaitintą orkaitę ir kepkite 20 min.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai