Ingredientai
- Lašiša 90 g filė
- Agurkai 36 g griežinėliais
- Avokadai 36 g griežinėliais
- Sultenės: 20 g
- Burokėliai 15 g lapai
- Imbieras 12 g marinuotų
- „Nori“lapai:(plėšyti - saujelė) 10 g
Kaip gaminti
- Į puodą įpilkite truputį vandens ir užvirkite. Įstatykite indą su skylutėmis, skirtą virti garuose, sudėkite lašišą, uždenkite dangčiu ir garinkite apie 20 min.
- Salotų lapus sumaišykite su padažu. Viską sudėkite į lėkštę kartu su likusiais ingredientais.
- Rekomenduojamas saulėje džiovintų pomidorų ir apelsinų padažas.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita