Ingredientai
- Morkos 10 g
- Svogūnai 12 g
- Pievagrybiai 12 g
- Alyvų aliejus 20 g
- Sūris 10 g fermentinio
- Paprikos 6 g saldžios raudonosios
- Agurkai 9 g šviežio
- Salierai 5 g šaknis
- Kiaušiniai 1 vnt. 11 gr. virto
- Džiovinti pomidorai 2 g
- Majonezas 20 g
- Austrių padažas 3 g
- Juodieji pipirai 1 arbat. š. žiupsnelis
- Balzamo padažas (papuošimui) 10 ml
- Sūdyta lašiša (papuošimui) 25 g
- Frize salota (papuošimui) 1 vnt.
Kaip gaminti
1. Morką, svogūną ir pievagrybius supjaustykite labai smulkiais šiaudeliais ir apkepinkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
2. Fermentinį sūrį, papriką, agurką, saliero šaknį, virtą kiaušinį ir džiovintą pomidorą taip pat supjaustykite šiaudeliais ir sumaišykite su kepintomis daržovėmis, majonezu, austrių padažu ir juodaisiais pipirais.
3. Lėkštėje nubrėžkite brūkšnį balzamo padažu, ant jo uždėkite žiedą, į jį sudėkite salotų masę, ant jos sūdytos lašišos ir papuoškite frize salotų šakele.
Asmeninio archyvo nuotr./Robertas Ščesnavičius |
Receptas virtuvės šefo Roberto Ščesnavičiaus
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Profesionalių kulinarų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita