Ingredientai
- Rūkyta lašiša 400 g
- Burokėliai 1 vnt. stiklainis marinuotų
- Aitrioji paprika 1 arbat. š. ¼ maltų
- Morkos 2 vnt.
- Česnakai 1 skiltelės
- Garstyčios 1 valg. š.
Kaip gaminti
- Morkas supjaustykite griežinėliais ir virkite 10 minučių.
- Nuo burokėlių nupilkite marinatą.
- Nusausintus burokėlius sidėkite į gilų indą. Įberkite maltos aitriosios paprikos. Gerai viską sumaišykite.
- Lašišą susmulkinkite, dėkite į indą su burokėliais.
- Sudėkite ir smulkintą česnaką, grūdėtąsias garstyčias ir išvirusias morkas.
- Sumaišykite ir tiekite.
Receptą atsiuntė Gintarė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Aštrus pojūtis“
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita