Ingredientai
- Lašiša 500 g marinuotos filė
- Svogūnai 4 vnt.
- Garstyčios 1 arbat. š.
- Kaparėliai 6 valg. š. saujelė
- Brendis: 1 arbat. š.
- Krapai 1 sauja pluoštelis
- Citrinos 1 vnt. 6 arbat. š. sulčių
- Kiaušiniai 1 vnt. trynys
- Agurkai 3 vnt.
- Druska 1 žiupsnelis
- Pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Lašišų filė supjaustykite smulkiais kubeliais,truputį pakapokite.
- Mažais kubeliais supjaustykite svogūnėlius ir agurkus, kaparėlius supjaustykite griežinėliais. Krapus sukapokite.
- Dubenyje suminkykite lašišų masę ir visus kitus produktus, pasūdykite ir įberkite pipirų.
- Į didelę lėkštę pastatykite tuščiavidurę apvalią formelę, į ją po šaukštą dėti paruoštą masę,truputį paplokite, kad bokštelis būtų tvirtesnis.
- Laikykite šaldytuve. Prieš pat patiekiant formelę nuimkite, padarykite nedidelę įdubą, į ją įleiskite kiaušinio trynį.
- Tiekite su baltos duonos skrebučiais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Totorių