Ingredientai
- Lavašas 1 vnt.
- Majonezas 1 vnt.
- Sūris 200 g kietas brandintas
- Kmynai 1 žiupsnelis
- Sezamo sėklos 2 arbat. š.
- Prieskoniniai žalumynai 3 arbat. š.
Kaip gaminti
- Lavašo lakštą plonai aptepkite majonezu, žirklėmis sukarpykite trikampėliais.
- Smulkiai sutarkuokite kietą brandintą sūrį.
- Dalį lavašo gabalėlių pabarstykite kmynais, kitus sezamais, dar kitus – tarkuotu sūriu arba prieskoninėmis žolelėmis. Jei mėgstate aštriai, į šaukštą majonezo išspauskite skiltelę česnako, aptepkite šiuo padažu lavašą.
- Skardos dugną išklokite kepimo popieriumi, išdėliokite lavašo trikampėlius, kepkite 210°C temperatūros orkaitėje, kol gražiai apskrus.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita