Ingredientai
- Makaronai 400 g
- Morkos 2 vnt.
- Faršas 500 g
- Paprikos 1 vnt.
- Sūris 200 g fermentinis
- Majonezas 50 g
- Pomidorų padažas 50 g
- Bazilikai 20 g
Kaip gaminti
1. Pasiruoškite didelę formą, į kurią sluoksniais dėsite produktus. Kaip pagrindą dėkite pusę išvirtų makaronų, aptepkite juos padažu, paruoštu iš majonezo, pomidorų padažo ir bazilikų.
2. Tuomet dėkite gabaliukais supjaustytą papriką, pakepintus mėsos gabaliukus bei tarkuotas morkas.
3. Vėl dėkite likusius makaronus, morkas, paprikas, juos aptepkite padažu ir galiausiai užberkite tarkuoto fermentinio sūrio, o ant viršaus pabarstykite bazilikų.
4. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 40-45 minutes arba tol, kol apskrus sūris.
Skanaus!
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Apkepai, Makaronai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita