Ingredientai
- Lazanijos lakštai 5 vnt.
- Žuvis 300 g pangasijų filė
- Porai 1 vnt. 0,5
- Sūris 100 g fermentinio
- Daržovių sultinys 1 vnt. kubelis
- Grietinė 4 valg. š.
- Žuvies prieskoniai 1 arbat. š. pagal skonį
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
Kaip gaminti
- Žuvį gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, supjaustykite gabaliukais ir sumalkite mėsmale.
- Porą švariai nuplaukite, supjaustykite griežinėliais, fermentinį sūrį smulkiai sutarkuokite.
- Maltą žuvį sumaišykite su puse kiekio tarkuoto sūrio, smulkintu poru ir grietine.
- Pagal skonį įberkite druskos, pagardinkite žuvų prieskoniais. Kepimo formoje nevirtus lazanijos lakštus pertepkite paruošta žuvų mase (paskutinio lakšto neaptepkite).
- Kubelį daržovių sultinio ištirpdykite pusėje litro vandens ir apliekite susluoksniuotus lakštus.
- Apibarstykite likusiu sūriu ir smulkintais šviežiais žalumynais.
- Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 40 min.
- Tiekite su marinuotais agurkėliais.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Makaronai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita