Ingredientai
- Kava 6 arbat. š. verdanti su nuosėdomis
- Cinamonų lazdelė 3 vnt. 3-4
- Pipirai 5 vnt. 5-6 vnt. kvapnieji
- Citrinos 1 vnt. žievelės
- Ledas: 6 vnt.
Kaip gaminti
1. Į indą sudėkite visus prieskonius ir užpilkite tik ką išvirta karšta kava.
2. Palikite pastovėti valandą. Kavą perkoškite.
3. Įdėkite į kiekvieną stiklinę ledukų, pripilkite kavos. Ant viršaus pabarstykite tarkuotų citrinų žievelių.
Knyga „Gaivieji gėrimai“ |
Receptas iš knygos „Gaivieji gėrimai“, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams
- Noriu patiekalo: Gėrimai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita