Ingredientai
- Kiaušiniai 4 vnt.
- Rudasis cukrus 75 g
- Kokosų pienas 250 ml geriau liesesnis
- Vanilės ekstraktas 1 arbat. š.
- Cinamonas 1 žiupsnelis pabarstymui
Kaip gaminti
1. Įkaitinkite orkaitę iki 150C laipsnių temperatūros.
2. Sumaišykite kiaušinius ir cukrų iki vientisos masės. Įpilkite kokosų pieną ir viską išplakite.
3. Išpilstykite masę į karščiui atsparius indus, įstatykite juos į kepimo indą, maždaug iki pusės į kepimo indą įpilkite vandens.
4. Pašaukite į orkaitę ir kepkite apie 40 minučių.
5. Ištraukite iš orkaitės, išimkite indelius iš kepimo indo, apibarstykite kremą cinamonu ir atšaldykite.
Šis tradicinis desertas Azijoje patiekiamas su ryžiais arba šviežiais vaisiais.