Ingredientai
- Bulvės 300 g
- Moliūgai 300 g
- Miltai 2 valg. š.
- Krakmolas 2 valg. š.
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Bulves nulupkite ir kartu su moliūgu išvirkite. Nukoškite ir sugrūskite.
- Į bulvių košę įmuškite kiaušinį, suberkite krakmolą, miltus, pasūdykite ir gerai išminkykite.
- Iš bulvių masės drėgnomis rankomis formuokite kukulius ir virkite juo pasūdytame vandenyje 10–15 minučių.
- Patiekite su spirgučių arba grietinės ir sviesto padažu.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Lenkų