Ingredientai
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Prieskoniniai žalumynai 1 vnt. žiupsnelis smulkintų
- Miltai 200 g
- Burokėliai 1 vnt. virto
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Vanduo 100 ml gazuoto
- Kumpis 50 g jautienos
Kaip gaminti
- Iš miltų, kiaušinio, gazuoto vandens ir druskos išminkykite tešlą. Iškočiokite ją ir stikline išspauskite apskritimus.
- Jautieną sumalkite. Į faršą įdėkite pipirų, česnako, čiobrelių ir mairūno.
- Į tešlos apskritimų vidurį dėkite šaukštelį faršo, sulenkite ir formuokite koldūnus.
- Užvirkite ir pasūdykite vandenį, dėkite koldūnus ir virkite, kol jie iškils į paviršių.
- Koldūnams išvirus, išgriebkite juos, į sultinį įdėkite buroką ir nuvirkite.
- Tiekite į stalą koldūnus, užpiltus sultiniu. Skanaus.
Receptą atsiuntė Lina M.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Aštrus pojūtis“
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita