Ingredientai
- Lęšiai 200 g
- Česnakai 2 skiltelės
- Gvazdikėliai 3 vnt.
- Imbieras 5 g
- Cinamonas 1 žiupsnelis
- Svogūnai 2 vnt.
- Pomidorų padažas 2 valg. š.
Kaip gaminti
1. Šaltame vandenyje valandą pamirkykite lęšius.
2. Svogūnus supjaustykite. Vieną svogūną sudėkite į puodą kartu su lęšiais ir virkite, įdėkite truputį duskos.
3. Į keptuvę sudėkite kitą svogūną ir suberkite gvazdikėlius, imbierą bei cinamoną. Baigiant kepti, įkrėskite pomidorų padažo bei viską sumaišykite su virtais lęšiais. Skanaus.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Indų