Ingredientai
- Lęšiai 300 g
- Svogūnai 1 vnt.
- Paprikos 1 vnt. geltonoji
- Kiaušiniai 3 vnt.
- Majonezas 2 valg. š. pagal skonį
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Prieskoniai (mėgstami) 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Lęšius 30 min. pamirkykite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Nepervirkite!
2. Išvirkite ir supjaustykite kiaušinius.
3. Papriką ir svogūnus supjaustykite stambiau ir pakepinkite aliejuje.
4. Visus produktus pagardinkite prieskoniais ir sumaišykite su majonezu.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita