Ingredientai
- Lęšiai 2 puodelis virtų rudųjų, pusė kiekio sumaltų/sutrintų maisto smulkintuvu
- Džiovintos slyvos 1 st. pusė saujelės smulkintų arba abrikosų, ar razinų
- Kokosų drožlės 8 arbat. š. miltų - (kokoso drožlės, pamaltos kavamale)
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Cinamonas 1 arbat. š. 1/2
- Muskatas 1 arbat. š. 1/4 malto
- Sezamo sėklos 230 g 1/4 puodelio baltojo sezamo ir 1/4 puodelio juodojo sezamo - galima keisti į saulėgrąžas
- Medus 1 valg. š.
Kaip gaminti
- Visus ingredientus sumaišykite dubeny. Šaukšteliu kabinkite tešlą, ir rankomis suformuokite plokščius sausainėlius. Dėkite juos į kepimo popieriumi ištiestą kepimo skardą.
- Kepkite orkaitėje iki kol sausainukai paruduos, apie 15-20 minučių 170-180 laipsnių orkaitėje. Iškeptus išimkite iš orkaitės ir atvėsinkite sausainukai sutvirtės. Tada jau skanaukite!
Receptas iš tinklaraščio KEISTAI PAPRASTA
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Tinklaraštis „Keistai paprasta“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita