Ingredientai
- Pienas 200 ml
- Kiaušiniai 3 vnt.
- Sviestas 50 g
- Miltai 120 g
- Braškės 300 g
- Vanilinis cukrus 1 žiupsnelis
- Varškė 250 g
- Jogurtas 160 ml mažas indelis - braškių
- Miltelinis cukrus 1 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Sviestą ištirpinkite, atvėsinkite, sumaišykite su pienu, kiaušiniais, miltais ir druska. Uždenkite ir palikite pastovėti 20 minučių.
2. Varškę sumaišykite su braškiniu jogurtu, įdėkite supjaustytų braškių, įberkite miltelinio ir vanilinio cukraus. Viską sumaišykite.
3. Iškepkite lietinius blynus. Ant blyno dėkite varškės su braškėmis, suvyniokite ir dar kartą apkepkite.
4. Lietinius tiekite su trintomis braškėmis, apibarstytus milteliniu cukrumi. Braškes galite pakeisti bananais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita