Ingredientai
- Kiaušiniai 3 vnt.
- Pienas 400 ml
- Druska 1 žiupsnelis
- Miltai 300 g
- Sviestas 2 valg. š. lydyto
- Uogienė: (braškių) 200 g
Kaip gaminti
1. Kiaušinius, pieną, druską ir miltus gerai išplakite elektriniu plaktuvu. Atsargiai įmaišykite lydytą sviestą ir tešlą palikite 30 minučių brinkti. Jeigu ji per tiršta, atskieskite pienu.
2. Įkaitintą keptuvę ištepkite aliejumi ir iškepkite lietinius.
3. Patiekti su braškių uogiene.
Knyga „Geri receptai“ |
Receptas iš knygos „Geri receptai“, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita