Ingredientai
- Vištienos krūtinėlė 100 g (virtos arba keptos)
- Sūris 100 g (fermentinis)
- Kietasis sūris 50 g
- Majonezas 4 valg. š.
- Česnakai 1 skiltelės
- Druska 1 žiupsnelis
- Pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Išsikepame lietinius.
- Vištieną susmulkiname kaip įmanoma mažesniais gabalėliais, sumaišome su tarkuotais sūriais, majonezu ir prieskoniais (česnako skiltelę išspaudžiame).
- Įdarą susukame į lietinių blynų vokelius, tada pakepiname iš abiejų pusių, kad gražiai apskrustų.
- Valgome šiltus.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt, Tinklaraštis g-blogas.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vaikams, Vakarienei
- Rengiu šventę: Vaikų šventė