Ingredientai
- Kiaušiniai 2 vnt. lietinių tešlai
- Pienas 1 st. lietinių tešlai
- Vanduo 1 st. gazuoto mineralinio - lietinių tešlai
- Miltai 200 g lietinių tešlai
- Druska 2 žiupsnelis lietinių tešlai ir įdarui
- Kopūstai 700 g baltagūžių - įdarui
- Morkos 1 vnt. įdarui
- Svogūnai 2 vnt.
- Varškės sūris 200 g įdarui
- Sviestas 1 valg. š. įdarui
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis įdarui
- Citrinos 1 vnt. sultys, pagal skonį - įdarui
- Parmezano sūris 1 sauja tarkuoto, pagal skonį - įdarui
Kaip gaminti
- Į plakimo indą įmuškite kiaušinius. Supilkite pieną, mineralinį vandenį, įberkite druskos, išplakite.
- Toliau plakdami po šaukštą suberkite miltus. Iš tešlos iškepkite lietinius.
- Kopūstus supjaustykite, morkas sutarkuokite. Į puodą įdėkite šaukštą sviesto, suberkite smulkintus svogūnus. Kepinkite, kol pagels.
- Sudėkite smulkintas daržoves, įpilkite kelis šaukštus verdančio vandens, įberkite druskos, įpilkite citrinų sulčių. Troškinkite, kol suminkštės.
- Varškės sūrį sumalkite, sumaišykite su nuvarvintomis daržovėmis.
- Gautos masės užkrėskite ant lietinių, susukite volelius.
- Sudėkite į kepimo indą, pabarstykite parmezanu ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitę, kol sūris išsilydys.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita