Ingredientai
- Greipfrutai 1 vnt.
- Apelsinai 1 vnt.
- Kiviai 1 vnt.
- Braškės 1 st.
- Sultys 500 ml obuolių
- Citrinos 1 vnt. pusė
- Vanduo 500 ml gazuotas mineralinis
- Ledas: 1 sauja
Kaip gaminti
1. Greipfrutą nulupkite, nuimkite baltas plėveles ir supjaustykite skiltelėmis.
2. Apelsiną ir luptą kivį supjaustykite griežinėliais, braškes perpjaukite pusiau (jei didelės, jei mažos – palikite sveikas).
3. Į ąsotį sudėkite vaisius, užpilkite obuolių sultimis, gazuotu vandeniu, įspauskite pusės citrinos sultis. Pridėkite ledukų. Tiekite su šiaudeliu ir šaukšteliu.
Knyga „Gaivieji gėrimai“ |
Receptas iš knygos „Gaivieji gėrimai“, kulinarė Asta Žvikevičienė