Ingredientai
- Majonezas 100 g
- Jogurtas 100 ml natūralaus
- Agurkai 2 vnt. keli marinuoti arba rauginti
- Kaparėliai 1 valg. š. marinuotų
- Grūdėtosios garstyčios 1 arbat. š.
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis pagal skonį
- Citrinos 1 vnt. pagal skonį sulčių
Kaip gaminti
1. Agurkus susmulkinkite, kaparėlius nuvarvinkite.
2. Majonezą sumaišykite su jogurtu, įmaišykite garstyčias, pagal skonį pasūdykite, įpilkite citrinų sulčių, suberkite smulkintus agurkus ir kaparėlius. Jeigu norite, galite įmaišyti kapotų petražolių. Šis padažas tinka prie silkės, mėsos, burokėlių.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Noriu patiekalo: Padažai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita