Ingredientai
- Sviestas 4 valg. š.
- Grietinė 240 g arba natūralus jogurtas
- Druska 1 žiupsnelis
- Kiaušiniai 2 vnt. tryniai
- Sūris 1 puodelis tarkuotas kietasis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Makaronai 400 g pagal valgytojų skaičių
Kaip gaminti
- Puodelyje ant silpnos ugnies maišydamos apie minutę pakaitinkite grietinę (jogurtą) su sviestu, kad jis ištirptų.
- Uždėkite makaronams virti puodą su pasūdytu vandeniu, užvirus suberkite makaronus (geriausiai tiktų fettuccine), virkite apie minutę, paskui nukoškite ir į puodą su jais supilkite grietinės padažą.
- Kaitindamos makaronus su padažu ant vidutinės ugnies, įmaišykite trynius, suberkite sūrį ir pipirus. Rūpestingai viską sumaišykite.
- Patiekite apibarsčiusios sūrio drožlėmis.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Makaronai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Italų