Ingredientai
- Makaronai 40 g tinka ir spagečiai
- Špinatai 100 g
- Svogūnai 1 vnt.
- Česnakai 1 skiltelės
- Aliejus 1 valg. š.
- Daržovių nuoviras: ( 2 - 3 arba vandens) 2 valg. š.
- Pomidorai 50 g vyšniniai
- Krevetės 100 g lukštentų
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
Kaip gaminti
1. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje pagal nurodymus ant pakuotės, nukoškite ir nuvarvinkite. Špinatus nuplaukite.
2. Svogūną ir česnaką susmulkinkite, pakepinkite aliejuje. Įpilkite nuoviro, sudėkite špinatus, per pusę perpjautus pomidorus, krevetes, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir troškinkite 5 minutes.
3. Troškinį supilkite ant makaronų.
Knyga „Geri receptai“ |
Receptas iš knygos „Geri receptai“, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Makaronai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita